Autoveiligheid nv. en Bureau voor Technische Controle nv. zijn 2 van de 10 erkende ondernemingen voor autokeuring en het afnemen van examens voor het rijbewijs. Met 16 keuringscentra (Alken, Antwerpen (Noorderlaan), As, Brasschaat, Deurne (Antwerpen), Diest, Geel, Hechtel-Eksel, Heers, Heist-O/D-Berg, Hoboken, Kontich, Malle, Mechelen, Turnhout en Willebroek) en 5 examencentra (Alken, Bree, Deurne (Antwerpen), Geel en Kontich) verspreid over 3 provincies (Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant) staat de groep Autoveiligheid nv. en Bureau voor Technische Controle nv. synoniem voor 26% van alle technische keuringen in België.

 

Autoveiligheid en Bureau voor Technische Controle hechten veel belang aan een kwalitatieve dienstverlening. 'De klant is koning' is een begrip dat dagelijks in de praktijk omgezet wordt door onze 450 medewerkers.

Autoveiligheid en Bureau voor Technische Controle hanteren een gemengd systeem waarbij de klant steeds zijn voertuig kan voorrijden zonder afspraak op het voor hem/haar geschikte moment. U kan er ook voor kiezen om een afspraak te maken.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review